Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Ervaringen

Ilse, 33
Aan het begin van het jaar besloot ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Ik zat al een tijdje vast. In mijn werk, maar vooral ook persoonlijk - is dit het nu, altijd twijfelen over van alles, onrust. Tijd om dit nu echt aan te gaan pakken. Petra heeft mij gedurende dit proces ontzettend goed geholpen. Al tijdens onze eerste afspraak kwam ik erachter dat ik (overduidelijk!) hoogsensitief ben. Een puzzelstukje dat op zijn plaats viel. Petra heeft mij geleerd om beter naar mijzelf te luisteren, om dichter bij mijn gevoel te komen. Door vooral echt te luisteren, te praten en te mediteren maar ook door hele concrete oefeningen. Bovendien heeft Petra een spirituele kant bij mij naar boven gehaald waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Mede dankzij haar professionaliteit, maar vooral ook persoonlijke aanpak heb ik een onwijze groei doorgemaakt. Ik voel me zoveel meer zelfverzekerd, zit lekker in mijn vel en heb geleerd los te laten. Bovendien heeft Petra mij geholpen om mijn hoogsensitiviteit als een kracht te zien, wat mij kan helpen in plaats van te belemmeren.

Nynke
Wat mooi omschreven Petra! En wat kan ik uit ervaring spreken dat zo’n 1-op-1 opstelling die je begeleidt spot on is. Het benoemen wat nog geen plek had, niet gezien was, is pure heling en een uitnodiging te veranderen van idee, van gezichtspunt, van gedachten en van handelen. Mijn ervaring met opstellingen is dat het effect erg samenhangt met de begeleider/opsteller. Jij kunt als geen ander zien wat er gezien wil worden maar nog niet zichtbaar is. Dank!

Edith
“Ook jij mag er zijn!” Deze woorden trokken onmiddellijk mijn aandacht, toen ik de website van Petra van der Gulik bezocht. Ik had al een weg afgelegd op zoek naar mijzelf, echter zonder mijn hoogsensitiviteit serieus te nemen. Ik wilde immers helemaal niet anders zijn! Totdat ik mij bewust werd dat juist daar mijn klachten mee samenhingen: altijd gericht op de buitenwereld en op de ander, me altijd aanpassend aan de behoeften van anderen, snel moe door de overrompelende hoeveelheid aan emotionele en zintuiglijke prikkels. Vaak was ik het contact met mijn eigen behoeften en gevoelens kwijt. Anders zijn voelde als niet goed genoeg zijn.

In Petra heb ik een geweldige coach gevonden die op professionele en respectvolle wijze  mij heeft geholpen mijn hoogsensitiviteit te omarmen en te leren zien als een positieve eigenschap die je geenszins hoeft te belemmeren in werk en relaties!

Het was geen gemakkelijke weg, want soms is de confrontatie verdrietig. Maar met het aanleren van enkele trucs en technieken kom je er niet. Het is een complex proces van bewustwording, maar Petra weet jou daarin zorgvuldig te begeleiden.  Hierdoor heb ik mijzelf beter leren kennen en begrijpen. Zodat ik nu kan zeggen: “Ook ik mag er zijn!”

Contact

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek. Neem voor meer informatie contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht