Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Ervaringen

Debby moeder van Deva (7)
Deva is sensitief met een sterke eigen wil. Inmiddels begrijp ik dat dit ook bekend is als hoogstimulatief. Ze schoot soms alle kanten op met haar ontembare gedrag en ging veelvuldig vanuit weerstand in strijd met de wereld om haar heen. Haar wens om grenzen op te zoeken kwam er in de praktijk op neer dat ze ook haar eigen grenzen qua energie-huishouding niet goed wist te managen. Met als gevolg, een kind dat nog verder in rebels gedrag doorschiet. Slecht slaapt, niet naar school willen gaan of iets willen leren. 

De 'ik-ben-ok-training' bij Petra heeft haar meer met haar voeten op de grond gezet, haar inzicht geboden in het proces achter het gevoel en wat ze in geval van 'uitschieters' zelf kan doen om je weer fijn in je eigen vel te voelen zitten. 

Daarbij heeft het mij als ouder inzicht gegeven in het waarom achter de boosheid en weerstand van mijn dochter. Welke effect heeft mijn gedrag-aansturing op mijn kind en welke knoppen heb ik dan om aan te draaien? 

Deva is meer bij zichzelf aangekomen en van hieruit bouwen we weer verder aan haar, onze toekomst. 

Mascha moeder van Daphne (7)
Daphne trok zich de dingen/ gebeurtenissen die om haar heen gebeurden erg aan en kon dit slecht uiten. Daarnaast had ze soms een negatief zelfbeeld. De sessies met Petra hebben haar geleerd dat ze goed is zoals ze is en dat ze zich mag uiten hoe zij zich voelt.
Daphne lijkt door de sessies beter in haar vel te zitten. Oefeningen die tijdens de sessies werden gedaan kan ze nu ook zelf toepassen.
Petra heeft op een hele fijne en rustige manier 1x per week 7 weken lang alle aandacht voor Daphne gehad.
Petra straalt rust en vertrouwen uit en weet uit eigen ervaring hoe kinderen zich kunnen voelen.

Daphne (7)
Ik vond het fijn bij Petra. Ik vond het jammer dat de lessen voorbij waren.
Petra is erg lief en ik wil nog wel eens bij haar terugkomen.

Contact

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek. Neem voor meer informatie contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht