Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Luisterkind Geboortebegeleiding

Luisterkind Geboortebegeleiding

Luisterkind Geboortebegeleiding – Een prachtig cadeau voor jou als (aanstaande) mama (en papa) om tijdens de zwangerschap diepgaand contact te maken met je kindje in de buik en jezelf en je kindje voor te bereiden op de geboorte en het leven hier op aarde.

De prenatale periode is een belangrijke periode voor jou als (aanstaande) moeder en het kindje in je buik. En hierin speelt de (aanstaande) vader ook een betekenisvolle rol, wellicht meer dan hij in eerste instantie denkt. We zijn er ons vaak nog onvoldoende bewust van maar de conceptie, hoe het leven in de baarmoeder wordt ervaren, en hoe de geboorte verloopt, vormt de blauwdruk voor de rest van het leven van je kindje. Je mag daarom deze periode extra koesteren en bewust ervaren in liefdevolle verbinding en afstemming met jezelf en met je kindje.

Hoe fijn is het als je al voor de geboorte bewust contact kan maken met je kindje? Je kindje alvast kunt leren kennen. Kunt vragen hoe het zich voelt. Wat het nodig heeft. Hoe het bepaalde dingen ervaart. Wat jij nodig hebt. Etc. Zodat je jezelf en je kindje kunt voorbereiden op de geboorte en het leven hier op aarde. Zorg kan dragen voor een zachte landing en zo de start van het leven van jouw kindje kan optimaliseren.

Ook zijn er situaties waarin de omstandigheden van de zwagerschap niet optimaal zijn. Begeleiding kan dan zeer ondersteunend en helend zijn. Bijvoorbeeld als je veel stress ervaart. Problemen in relationele sfeer. Angstig of onzeker bent. Als je eerdere traumatische ervaringen hebt gehad. Bij ziekte, lichamelijke klachten en in periode van rouw.

Ook zo benieuwd wat je kindje wil vertellen?

Dat kan door de Luisterkind Geboortebegeleiding afstemmingen!
Ik maak op hart- en zielsniveau liefdevol en zuiver contact met het kindje in de buik.
Om van het kindje te horen hoe het zich voelt, of het vragen heeft. Ik leg uit dat de geboorte er aan komt en stel de vragen die je/jullie als toekomstige ouder(s) hebben. En ik heb ik ook aandacht voor de moeder. Hoe gaat het met haar, heeft zij nog wat nodig. En ook de vader wordt niet vergeten als de wens daar is.

Laat de vragen vooral uit jezelf voortkomen en opkomen in de periode van 4 weken maar om je een indruk te geven hier een aantal voorbeeldvragen:

·       Hoe voelt mijn kindje zich?
·       Hoe krijg ik meer contact met mijn kindje?
·       Hoe kan ik meer van mijn zwangerschap genieten?
·       Ligt ons kindje goed zo en kan ik nog wat doen, zodat hij zich lekker blijft voelen?
·       Hoe is de band tussen hem en zijn vader?
·       Ik ervaar veel stress, wat voelt mijn kindje hiervan?
·       Zijn er dingen waarop we kunnen letten als ons kind geboren is?
·       Heeft ons kindje er zin in?
·       Hoe kan ik de bevalling zo fijn mogelijk laten verlopen? Wat heeft ons kindje nodig voor een fijne geboorte?
·       Zijn we al eerder samen geweest?
·       Mijn man en ik zijn niet meer samen. Hoe is dit voor ons kindje?

4 afstemmingen. Hoe werkt het?
De start van de Geboortebegeleiding vindt gemiddeld plaats tussen de 26 en 30 weken zwangerschap. Dit is een richtlijn en staat niet vast. Iedere zwangerschap verloopt immers anders. Gedurende vier weken is er tijdens vier momenten contact tussen mij en het kindje in de buik.  We hebben onderling overleg over de 4 data en de tijd waarin ik een half uur contact maak met jouw/jullie kindje. Naar de praktijk komen is niet nodig.

Je mag je kindje van alles vragen.

Dat half uur is ook bedoeld voor jou als aanstaande moeder. Neem alleen of samen met je partner een half uurtje voor jezelf/elkaar. Je kan lekker op je bed gaan liggen met mooie muziek, je buik lekker (laten) masseren of lekker ontspannen in bad gaan. Ik stem op diezelfde tijd op jouw kindje en vlak daarna krijg je de afstemming in je mailbox. Jullie krijgen als aanstaande ouders dus 4 prachtige berichten van jullie ongeboren kind!

Eerste week
Tijdens de eerste afstemming maak je/maken jullie kennis met het kindje in jouw buik. Ik vraag onder andere hoe hij (of lees verder 'zij') zich voelt, hoe hij de zwangerschap beleeft, wat het met je/jullie wil delen.

Tweede week
De tweede afstemming gaan we verder met de kennismaking. Misschien hebben jullie nog vragen aan jullie kindje, of heeft hij alvast iets aan jullie te vragen.

Derde week
In de derde afstemming ga ik met jullie kindje praten over de aanstaande geboorte. Wat heeft hij nodig voor een goede start?

Vierde week
In de vierde afstemming krijgt jullie kindje alle ruimte om tegen jullie te praten. Jullie krijgen dan een brief van jullie kindje.

Hoe vraag je Luisterkind Geboortebegeleiding aan?
Je kunt alleen als moeder maar ook samen een aanvraag doen door mij een email te sturen. Je ontvangt dan van mij alle verdere informatie. Doordat ik op energetisch niveau contact maak, hoef je niet naar mij toe te komen.
Na akkoord, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om 4 data af te spreken voor de afstemmingen.

Kosten
De investering in Luisterkind Geboortebegeleiding van 4 afstemmingen bedraagt slechts € 179,-.

Het is ook mogelijk 1 afstemming betreffend de boodschap van jullie kindje aan te vragen voor € 77,-.

Aanvraag

Wil jij de Luisterkind Geboortebegeleiding aanvragen en of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht