Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Luisterkind afstemming

Luisterkind afstemming voor kinderen en volwassenen

Luisterkind afstemming voor kinderen en volwassenen

Anders dan de dan de naam doet vermoeden is een Luisterkind afstemming niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen. Voor alle leeftijden en welke (hulp)vraag je ook hebt.

Voor jou. Voor jou als ouder. Voor je kind. Voor de allerkleinsten die (nog) niet verbaal kunnen spreken. Voor de baby’s in de buik van hun mama. Voor de (nog) ongeboren kinderzielen. Voor zieken. Voor de dierbaren die overleden zijn. Werkelijk voor iedereen die gehoord wil worden!

Waarom een Luisterkind afstemming?

Soms kun je wat hulp en richting gebruiken op je pad als je niet weet welke richting je uit moet, wanneer je steeds weer vastloopt of als het hobbeliger is dan je zou willen door de obstakels die je tegenkomt. Of dit nu problemen en of (lichamelijke) klachten zijn waar je zelf tegenaan loopt of (bij) je kind. Je wilt verder, door, en wilt graag de oplossingen en antwoorden hebben. Met een Luisterkind afstemming krijg je helderheid en meer inzicht in wat er op een dieper niveau bij jou of je kind speelt.

Of misschien ben je wel opzoek naar meer verdieping en verbinding in je leven. Loop je met (levens)vragen rond die je eigenlijk niet of niet zo snel in een gewoon gesprek zou kunnen of durven stellen. Of als medische oorzaken zijn uitgesloten en je blijft rondlopen met lichamelijke klachten of (huid)aandoeningen. In een Luisterkind afstemming kun je alles betreft jezelf vragen. En ook vragen die verder gaan dan de aardse zaken en het onstoffelijke betreffen. Als je een kinderwens hebt maar niet zwanger wordt of twijfels hebt wat je wilt. Als je contact wilt maken met de baby in je buik. Of vragen hebt aan overleden dierbaren of (kinder)zielen die eventueel bij je zijn. Ook dan biedt een Luisterkind afstemming uitkomst.

Hoe gaat het in zijn werk?
Met een Luisterkind afstemming kijken we 'samen' wat er op een diepere laag, op zielsniveau speelt. En halen we de antwoorden en oplossingen naar boven. Een laag waarop zichtbaar wordt wat je (of je kind) vaak zelf niet zo makkelijk verbaal had kunnen of durven zeggen, of nog op onbewust niveau aanwezig is. Kijken we wat de oorzaak is en wat voor eventuele knelpunten er zijn. Hoe dit gekeerd kan worden en welke handvaten er voor jezelf of voor jou/jullie als ouder(s) zodat er verbetering kan komen of heling plaats kan vinden. En waar mogelijk kunnen de oplossingen ter plekke doorgevoerd worden waardoor er direct verandering waarneembaar en of voelbaar is.

Dit alles doe ik zonder de persoon te zien of verbaal te spreken. Vooraf hebben wij per email contact en mail je mij je vraag of vragen. Als je contact met mij opneemt voor een aanvraag, stuur ik je daar meer informatie over toe. Ik stem af op de persoon en maak energetisch verbinding. Daar hoeft degene niets van te merken en niets voor te doen of te kunnen. Tijdens de afstemming praat ik op zielsniveau en stel ik de vragen die je voor jezelf (of voor je kind) hebt en vraag ik door. Ik schrijf alles wat er tijdens een Luisterkind afstemming gebeurt volledig uit. Dit stuur ik in de vorm zoals het door jou of door je kind verteld is, toe.

Het klinkt misschien niet alledaags of ‘normaal’, maar voor mij is het heel natuurlijk. Van nature doe ik dit al mijn hele leven. Het is wie ik ben en wat ik goed kan. De hoge mate van mijn hooggevoeligheid is mijn instrument en nu heb ik een vorm gevonden waardoor ik het goed kan gebruiken en inzetten voor jou en voor de kinderen die gehoord willen worden.

Resultaat
Inzicht, helderheid, rust, heling, blijheid, kracht, berusting, vertrouwen, richting en handvaten naar oplossingen en verbetering en indien mogelijk al direct merkbare veranderingen zijn het resultaat. Zodat jij of je kind weer verder kunt!

Kosten
De investering in een Luisterkind afstemming bedraagt € 77,-.

Voordelen van een Luisterkind afstemming
De Luisterkind Methode is een effectieve krachtige en ook liefdevolle en zuivere methode. Een aanvraag is laagdrempelig en doordat ik op afstand in de energie verbinding met jou of je kind kan maken zijn er veel bijkomende voordelen. En door de diepgaande wijze van communiceren kan het zelfs life changing zijn.

·  Het aanvragen van een afstemming of vervolgafstemming is laagdrempelig en altijd
mogelijk.
·  Je bespaart tijd en reiskosten. Al het contact loopt via de digitale weg.
·  Je kind kan gewoon in zijn vertrouwde woon-, speel- of schoolomgeving blijven. Jij dus ook.
·  Er is geen terughoudendheid of ongemakkelijkheid in de communicatie.
·  Er is direct een diepgaand contact en de afstemming geeft je datgene terug wat op dat moment nodig is.
·  Het gaat ver voorbij ratio, weten en analyseren.
·  Er kunnen redenen van blokkades en oplossingen zichtbaar worden die door het voeren van ‘normale’ communicatie nooit achterhaald hadden kunnen worden maar wel van dien aard zijn dat het life changing kan zijn.
·  Eén afstemming is vaak al voldoende om inzicht te krijgen en tot verbetering te komen. (Dit is echter geen feit.)
·  Het ‘gesprek’ is niet aan tijd gebonden.
·  Het is een zuivere en gerichte manier van werken. De antwoorden en oplossingen komen van binnenuit jezelf (of je kind).
·  Je kunt de afstemming lezen wanneer en hoe vaak je wilt. Je zult merken dat je er steeds weer iets nieuws uithaalt, ook op latere momenten.

Echt luisteren
Eigenlijk zitten alle antwoorden en oplossingen al in onszelf maar omdat we daar niet meer goed mee verbonden zijn kunnen we die niet of moeilijk vinden. Door de hectiek en de prikkels in het hedendaagse leven en de meer tot ratiogerichte Westerse samenleving, zijn we verleerd en bijna niet meer in staat om stil te zijn en te luisteren naar onszelf en anderen. Daarnaast brengen (eerdere) gebeurtenissen en ervaringen ons uit balans. En kunnen deze meer invloed hebben op je leven, keuzes, gedachtegangen etc. dan je denkt of wilt. Gehoord worden is erg belangrijk en een groot cadeau. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kind.

Simpelweg door verbinding te maken met de diepere laag van het bewustzijn en in feite te luisteren naar jezelf en of je kind kunnen (gedrags)problemen worden opgelost en helderheid verkregen worden op vragen en hardnekkige patronen zodat de weg weer vrij wordt gemaakt en je weer verder kunt.

Hooggevoelig zijn en energieën
Als je hooggevoelig bent, sta je meer open en daardoor ben je ook gevoeliger en vatbaarder voor ongenodigde gasten. Kinderen staan ook veel opener dan volwassenen. Dan kan het zijn dat er energieën aanwezig zijn anders dan van jouzelf of je kind. Je hoeft daar niet bang voor te zijn maar sommige kunnen wel behoorlijk invloed hebben in het dagelijks leven op gedrag, energie zuigen, of ervoor zorgen dat er geen veranderingen optreden terwijl je dit zelf graag anders wilt. Mocht dit aan de orde zijn, dan kunnen er tijdens de afstemming dingen gelijk gekeerd worden.

Een ander niet alledaags aspect zijn vorig levens. Soms loop je tegen dingen aan in je leven die eigenlijk hun oorsprong hebben in een vorig leven maar wat wel zorgt voor problemen, klachten of lasten in je huidige leven. Ook dit kan gekeerd worden. Zodat dit niet meer in de weg hoeft te staan in dit leven.

Goed om te weten

·  De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont die ik gevolgd heb, is door het CRKBO erkend.
·  Je kunt altijd een afstemming voor jezelf en je kind aanvragen. Bij kinderen ouder dan 10 jaar is toestemming van het kind zelf nodig.
·  Ik ben geen dokter, tovenaar of (toekomst)voorspeller. Van te voren stuur ik je de bijlage. Lees deze rustig door dan weet je wat je wel en niet mag en kunt verwachten. Dit om misverstanden te voorkomen.
·  Een afstemming is geen raad-je-plaatje. Door de informatie te vermelden die er al is, kan ik de afstemming gerichter doen.
·  Je mag alles vragen stellen die je hebt. Echter garandeer ik niet dat je overal antwoord op krijgt omdat ik niet bepaal op welke vragen er antwoord gegeven gaat worden in de afstemming. Wel stuur ik hier op aan.
·  Een Luisterkind afstemming biedt inzichten en handvaten. Je moet er wel mee aan de slag voor jezelf of als ouder.

Aanvraag

Wil jij een Luisterkind afstemming aanvragen en of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht