Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Luisterkind Levensbrug rouw en verlies

Luisterkind Levensbrug rouw en verlies

Afstemming levensbrug rouw en verlies - Rouw en verlies zijn de rauwe kanten van het leven. Vooraf kun je je geen voorstelling maken hoe groot de impact is, tot je het aan den lijve ondervindt. Hoe pak je de draad weer op terwijl het gemis een grote leegte heeft geslagen en het verdriet een plek zoekt in jouw leven? De afstemming levensbrug rouw en verlies kan bijdragen aan meer rust en verzachting van je pijn en verdriet.

Vaak blijven we achter met vragen. Waarom? Waarom konden ze niet (langer) leven? Zijn we benieuwd hoe het nu met ze is en of ze ons nog iets willen vertellen. Via deze afstemming slaan we een brug tussen hier en daar. Waar daar dan ook mag zijn. Fysiek, in het aardse kunnen we niet meer met ze praten. Maar in de energie kunnen we nog wel met ze communiceren. De levensbrug afstemming is er voor al jouw dierbaren.

Mensen die overleden zijn
Ongeboren kindjes (miskraam en abortus)
Stilgeborenen
Wederhelften van alleengeboren twee-, meerlingen
Mensen die niet (meer) zelfstandig antwoord kunnen geven door een beperking of ziekte (bijv. coma, dementie)

Afscheid nemen is niet loslaten. Het is een andere  manier van vasthouden.

Door af te stemmen op de ziel kunnen we contact leggen met de overledenen en de ongeborenen en stilgeborenen. Het maakt niet uit of het recent of langer is geleden. Ook zij hebben veel te vertellen. Ik ga, zoals gebruikelijk met de Luisterkind afstemmingen, horen wat er vertelt mag worden, en waar mogelijk beantwoord ik de vragen die er zijn. Boodschappen met handvatten voor het leven van de nabestaanden. Hoe ze nu bij ons zijn. Levenslessen. Liefdevol, ondersteunend, begeleidend. Ieder op hun eigen manier, met woorden die bij hen passen.

Mogelijke vragen kunnen zijn:
• Wat wil je ons nog vertellen?
• Waar ben je nu? Hoe gaat het met je?
• 
Waarom ben je vroeggeboren en daardoor overleden?
Waarom werd je ziek?
Hoe gaan we om met het verdriet?
Heb je een boodschap aan ons?
Ben je nu nog bij ons?
Hoe kan ik contact met je maken?

Hoe vraag je een Luisterkind Levensbrug rouw en verlies afstemming aan?
Je kunt per email of via het contactformulier contact met mij opnemen. Ik mail je dan zo snel mogelijk de informatie toe en daarna wacht ik op jouw definitieve aanvraag. Uiterlijk twee weken nadat ik alle vragen, foto en de betaling heb ontvangen krijg je de afstemming toegestuurd over de mail. Dit is een ingesproken opname die je altijd weer kunt beluisteren.

Kosten
De investering in een Luisterkind Levensbrug rouw en verlies afstemming bedraagt € 77,-.

Aanvraag

Wil jij de Luisterkind Levensbrug rouw en verlies aanvragen en of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht