Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Luisterkind afstemming ervaringen

Luisterkind afstemming ervaringen

Moeder van Joeri, 2 jaar
Wat ben ik blij dat ik contact met jouw heb gekregen. Ik wil je graag laten weten dat het super goed gaat met Joeri! Heel blij mannetje! Dank voor je hulp.Loes, 54 jaar
Vanuit mijn hart bedank ik je voor de afstemming. Voor mijn gevoel heb je hiermee, bij mij, het diepste level aangeraakt wat betreft het tweelingstuk. Ik voel me bevrijd en hierdoor kunnen we juist samenwerken, op een ander nivo.Bas, 16 jaar
Bedankt voor de mooie afstemming. Ik herken er veel in, hoe ik mij vaak heb gevoeld. Hoe weet je dit toch allemaal? Het is waar. Hopelijk helpt het mij verder.

Nynke, 50 jaar
Ohhh, wow, wat een groot kado. Ik ben echt onder de indruk van alles wat er energetisch gebeurt en weet zeker dat dit het moment was om dit te doen. Ben je erg dankbaar, zeker omdat het zo’n karwei was. Ik kan dat ook plaatsen. Dus heel veel dank. Je hebt zo’n bijzondere taak mee naar de aarde genomen. Echt heel bijzonder. Mooie mens-engel.

Anoniem, 51 jaar
Algeheel: ik ben er stil van! Ik kan het niet lezen zonder tranen. Wat herken ik mezelf hierin. De tips die je me geeft daar ben ik al mee bezig en is fijn om dat nog eens bevestigd te krijgen.

Ouders van Rosa, 4 jaar
Wat een mooie afstemming. Ben helemaal ontroerd en je beschrijft haar echt zoals ze is. Fijn ook de tools die je geeft hoe we haar het beste kunnen beschermen tegen alles wat ze voelt en oppikt van anderen. En wij weten waar we aan moeten werken. Wel herkenbaar. We gaan ermee aan de slag.

Linda, 52 jaar
D a n k j e w e l. Wat een bijzondere ervaring om je afstemming te lezen die me diep raakte en ook mijn angst duidt en verklaart. Het resoneren is heel helder. Ik herken het als een hele diepgewortelde oude pijn. Het heeft me ook geïnspireerd. Morgen spreek ik op een nationaal congres en ik ga daar op het podium schitteren. Enorm veel zin in om los te gaan.

Tessa, 38 jaar
Hele mooie afstemming. Raakt me diep, wekt veel verdriet op. Ik herken zeker wat je erin vertelt. De afstemming moet even zakken om helemaal begrijpelijk te kunnen worden, denk ik. Het gaat niet meer over verbeteren, schuldgevoelens of niet verdienen, inderdaad. Maar over trots op mezelf zijn en niet meer hoeven vechten, eerder gewoon liefde zijn, als feit. ?

Lies, 38 jaar
Enorm bedankt voor de afstemming. Wat ontzettend heftig en confronterend om te lezen. Ik heb heel hard en vanuit mijn tenen gehuild. Ik lees mijn eigen verhaal en het is zo herkenbaar maar ook zo pijnlijk en verdrietig.

Ik voel me voor het eerst in tijden begrepen en gezien, het was zo fijn dat je voelde en snapte hoe ik me diep van binnen voel.  Bedankt dat je ondanks dat het erg zwaar was naar me hebt geluisterd en bij me bent gebleven. En ik ben je dankbaar dat je me in verbinding hebt gebracht met mijn twee ‘kleine Liesjes’. Ik hoop het me lukt om hun handen vast te houden en voor ze te zorgen.

De mooie woorden van mijn (overleden) papa betekenen heel veel voor mij.

Gisteren had ik een fijne dag,  ik voelde me lichter en zei nog tegen mijn man dat ik het vermoeden had dat de afstemming had plaatsgevonden.  En toen kreeg ik ‘s avonds je mail. Wat bijzonder!

Vandaag ben ik erg moe en nog een beetje van slag en gespannen. Maar het voelt alsof er iets in beweging is gezet.  Ik ga het verhaal nog vaker lezen en ik laat het eerst allemaal maar wat bezinken. Er is veel gebeurd…

Uit de grond van mijn hart: dankjewel dat je dit voor me hebt gedaan!

Monique, 38 jaar
Bedankt voor je bijzonder mooie, zó herkenbare afstemming.
Bijzonder dank.
Mooi..
Kippenvel..
Herkenbaar..
Helpend..
Goed om te weten..
Goed confronterend..

Zou je er nog bij willen zeggen dat een ingesproken luisterkind afstemming erg fijn is? (Dit voegde Monique nog toe :-))

 

 

 

 

 

 

Aanvraag

Wil jij een Luisterkind afstemming aanvragen en of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht