Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Luisterkind Kinderwens afstemming

Luisterkind Kinderwens afstemming

Luisterkind Kinderwens – Voor als je inzicht en helderheid wilt op specifieke vragen rondom jouw kinderwens.

Deze Luisterkind afstemming is special voor mensen met een kinderwens, vrouwen die heel graag zwanger willen worden, maar waarbij een zwangerschap uitblijft. Stellen die dolgraag ouders willen worden maar waarbij het om onverklaarbare redenen maar niet wil lukken om een kindje te krijgen terwijl het om je heen de normaalste zaak van de wereld lijkt te zijn. Het nog niet kunnen vervullen van je/jullie kinderwens voelt als een groot gemis. Mogelijk begeven jullie je al in de medische molen en word je heen en weer geslingerd tussen emoties van verdriet, frustratie en onzekerheid.

Het kan zijn dat er een lichamelijke of medische reden is, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Er kan ook een blokkade in de energie zijn waardoor de zwangerschap uitblijft of niet blijft (miskraam). Een Luisterkind afstemming Kinderwens kan inzicht geven waarom het mogelijk niet lukt en wat er nodig is om ruimte te maken en hoe de blokkade opgeruimd kan worden.

Misschien zijn er zaken waar je eerst zelf nog mee aan de slag mag of die geheeld mogen worden voordat er een kinderzieltje in kan dalen. Of heb je onbewust hardnekkige overtuigingen waarmee je jezelf ongewild saboteert. Door hier eerst stappen in te zetten, kan de weg vrij worden gemaakt.

Het kan ook zijn dat het niet lukt om een partner aan te trekken met wie je graag kinderen zou willen.

Of je bent er niet helemaal zeker van dat je eigenlijk wel vader of moeder wilt worden. Of twijfelt over gezinsuitbreiding. Soms heeft één van beiden partners zijn twijfels over het ouderschap, en wil diep in zijn of haar hart helemaal geen papa of mama worden. Daarop kan de energie blokkeren en een eventuele zwangerschap in de weg staan.

Een Het kan zijn dat je niet weet of je een bepaald traject in wilt gaan (IVF, adoptie, donor, BAM), en daar vragen over hebt. Er zijn vrouwen die ooit een abortus hebben gehad en daar nu vragen over hebben, of zich daar nog schuldig over voelen. Ook dan kan een Luisterkind afstemming Kinderwens inzicht geven.

Weet dat al jouw/jullie vragen welkom zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Vooraf hebben wij email contact gehad en heb je mij je vragen gemaild. Naar de praktijk komen is niet nodig. Ik stem in de energie op afstand af en maak contact op hart- en zielsniveau met jou en soms ook met jouw partner. Ik laat jou/jullie vertellen hoe het gaat en luister naar wat jullie te vertellen hebben over jullie kinderwens. Zo kijken we samen naar wat er speelt en waar je steun en hulp bij kan gebruiken. Indien mogelijk worden blokkades direct opgeruimd of krijg je antwoorden of handvatten mee. Dit alles om voor jou helder te krijgen wat er eventueel in de weg zit en hoe jij je lichaam weer kunt vertrouwen en wat er nodig is.

Ook komt het voor dat er al een kinderzieltje bij jullie aanwezig is en die ook zijn zegje wil doen. Een kinderzieltje is een ziel die jou/jullie heeft uitgezocht om jouw kind te worden. Hij wacht ‘aan de andere kant’ tot hij bij jou/jullie mag of kan komen.

Vaak hebben zielskinderen hele mooie boodschappen of opdrachten aan hun toekomstige ouders. Ze hebben vaak nog wat ‘werk’ van jou nodig, voordat zij bij jou kunnen komen.

Hoe vraag je een Luisterkind Kinderwens afstemming aan?
Je kunt alleen of met je partner een aanvraag doen door mij een email te sturen. Ik mail je dan zo snel mogelijk de informatie toe en daarna wacht ik op jouw definitieve aanvraag. Uiterlijk twee weken nadat ik alle vragen, foto en de betaling heb ontvangen krijg je de afstemming per email zodat je deze op ieder moment kunt lezen.

Kosten
De investering in een Luisterkind Kinderwens afstemming bedraagt € 77,-.

Aanvraag

Wil jij een Luisterkind Kinderwens afstemming aanvragen en of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht