Wees welkom. Ook jij mag er zijn!

Luisterkind Geboorteverwerking afstemming

Luisterkind Geboorteverwerking afstemming

Luisterkind Geboorteverwerking – Om je eigen geboorte of de bevalling te verwerken zodat je de weg vrij kunt maken voor jezelf en voor je kindje. En ook als je nieuwsgierig bent naar de geboortebeleving van je kind(je).

De Luisterkind Geboorteverwerking is bij verschillende situaties aan te vragen:

-        Voor de verwerking van de bevalling
-        Voor de geboorteverwerking van je kind
-        Als je nieuwsgierig bent naar de geboorte ervaring van je kind
-        Als je als een schuldgevoel hebt over de geboorte/zwangerschap van je kind
-        Als er sprake is van een huilbaby
-        Als je zwanger bent of juist niet lukt om zwanger te raken
-        Voor oudere kinderen die uiteenlopende problemen hebben die gerelateerd kunnen
worden aan een moeilijke start
-        Voor alle nieuwetijdskinderen
-        Voor als je als volwassene (man of vrouw) zelf terug wil naar eigen prenatale en geboorte moment
-        Voor als je een alleengeboren tweeling/meerling bent

Moeder en kind
Soms gaat de ouder er vanuit dat de geboorte voor het kind heftig, misschien zelfs traumatisch moet zijn geweest, terwijl het kind het heel anders ervaren heeft. Andersom is natuurlijk ook mogelijk dat jij als ouder er vanuit gaat dat het allemaal soepel is verlopen terwijl het in de beleving van het kind heel anders voelt.

Als volwassene
Verreweg het grootste deel van ons gedrag en onze emoties die we als volwassene hebben, valt terug te voeren op de manier waarop ons leven bij conceptie ontstond, hoe ons leven in de baarmoeder eruitzag, is ervaren, en hoe we geboren zijn. Dit vormt de blauwdruk voor de rest van je leven. Deze ervaring en de omstandigheden beïnvloeden je relaties, omgang met anderen, je gezondheid, je gedrag, reacties, kijk op het leven etc.
Door een afstemming geboorteverwerking kun je ontdekken welke emoties er mee gekomen zijn tijdens je geboorte en ontstaan zijn in de prenatale periode. Daardoor krijg je inzicht in patronen of struikelblokken die nu nog op je pad komen en kan er doorbreking en heling plaatsvinden. En hernieuwde verbinding met jezelf brengen.

Zwangerschap
Wanneer je zwanger bent, komt er van alles in jou naar boven wat je zelf nog niet verwerkt hebt. Je eigen onopgeloste angsten en trauma’s aangaan kan een wereld van verschil maken voor je baby. Als je van jezelf en elkaar weet waar je trauma ligt, dan kun je zoveel meer aan! Het is op cellulair niveau dat je herinneringen zijn opgeslagen die je hele leven beïnvloeden.

Er is veel dat je nog kunt doen om te herstellen van dingen die gebeurd zijn rondom je eigen geboorte, maar ook voor, tijdens en na de geboorte van je kind.

Lukt het juist niet om zwanger te raken? Dit hoeft niet perse een medische oorzaak te zijn. Het kan zijn dat er een blokkade is doordat je zelf een traumatische ervaring hebt gehad in de prenatale periode of tijdens je geboorte. Hier ben je je vaak niet van bewust. Een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming kan bijdragen aan het opheffen van de blokkade zodat de weg vrij gemaakt kan worden. Kijk ook eens bij Luisterkind Kinderwens.

Nieuwetijdskinderen, hooggevoelige kinderen, huilbaby’s
Er zijn kinderen (en volwassenen) waarvoor het op aarde komen best wel even schrikken was omdat het heel anders was dan ‘thuis’. Ze ervaren vaak heimwee en kunnen hun weg niet helemaal vinden op de aarde, voelen zich niet thuis en kunnen moeite ervaren met het aardse leven aan te gaan. Een Luisterkind geboorteverwerking kan bijdragen aan heling door verwerking van hun harde landing en zorgen voor een andere ervaring van welkom zijn zodat zij hun plek in gaan nemen en het aardse leven gaan inademen.

Alleengeboren tweeling/meerling
Er wordt geschat dat ongeveer 1 op de 10 mensen een alleengeboren twee- of meerling is. Dit houdt in dat de andere wederhelft(en) is/zijn overleden in de buik. Dit wordt niet altijd opgemerkt door de moeder tijdens de zwangerschap. Echter kan dit grote impact hebben op de achtergebleven baby en van invloed zijn op de rest van haar of zijn leven. Het verlies van je tweelinghelft in de baarmoeder heeft zowel lichamelijke als  mentale en psychische gevolgen. Het is een verlies dat op een complexe, onbewuste, manier doorwerkt in je leven. Alleengeboren tweelingen missen onbewust hun tweelinghelft en voelen zich vaak eenzaam. Zodra je weet dat dit op jou van toepassing is heb je de mogelijkheid om de gevolgen van dit verlies alsnog te verwerken. Door dit verlies, met alles wat er bij hoort, in de ogen te kijken geef je jezelf toestemming om (eindelijk) te rouwen en uiteindelijk te gaan genieten van het leven. Een Luisterkind afstemming Geboorteverwerking kan bijdragen aan heling. Je hoeft niet van te voren te weten of je een alleengeboren twee- of meerling bent. In een Luisterkind afstemming dient zich dit als dit nodig is vanzelf aan.

Hoe gaat het in zijn werk?
Vooraf hebben wij email contact gehad en heb je mij je vragen gemaild. Naar de praktijk komen is niet nodig. Ik stem in de energie op afstand af en maak contact op hart- en zielsniveau. Maak zichtbaar wat er op een diepere vaak onbewuste laag speelt, waar de angel zit en wat er gezien en gehoord wil worden. En haal hierdoor de oorzaken, antwoorden en oplossingen naar boven. Zodat er verandering en heling plaats kan vinden en de diepgaande verbinding met jezelf en/of met je kind(je) wordt hersteld. De Luisterkind Methode is een krachtige, liefdevolle en gerichte methode. Ik ben zuiver en eerlijk en verpak of verbloem niets anders dan het is zodat jij het beste uit de afstemming kunt halen. Soms is het direct voelbaar en merkbaar en soms heb je tijd nodig om het in de laag van bewustzijn toe te laten. Alles komt op zijn tijd.

Hoe vraag je een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming aan?
Je kunt per email of via het contactformulier contact met mij opnemen. Ik mail je dan zo snel mogelijk de informatie toe en daarna wacht ik op jouw definitieve aanvraag. Uiterlijk twee weken nadat ik alle vragen, foto en de betaling heb ontvangen krijg je de afstemming per email zodat je deze op ieder moment kunt lezen.

Kosten
De investering in een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming bedraagt € 77,-.

Aanvraag

Wil jij een Luisterkind Geboorteverwerking afstemming aanvragen en of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Je naam (vereist)

Je email (vereist)

Je telefoonnummer

Onderwerp

Je bericht